Swimwear trends for Men

De mannen kunnen natuurlijk niet achter blijven als de vrouwen helemaal hip in hun badkleding naar het strand gaan. Misschien denk je nu wel ‘mannen hoeven geen nieuwe badkleding want dat blijft elk jaar wel ongeveer hetzelfde’. Maar niets is minder waar, er zijn wel degelijk veranderingen in de swimwear mode bij mannen.

Mid shorts

Dit jaar zien we shorts maar iets korter dan vorige jaren. De shorts komen niet meer tot de knie maar valt ongeveer op het midden van de bovenbeen.


Minimalistische print

Wat ik zelf erg leuk vind zijn de minimalistische prints op de shorts. Er zijn een aantal shorts met een komische touch. Die komische touch is namelijk de print: gevouwen papieren vliegtuigjes. Op de foto zie je ze rechtsboven in het donkerblauw of linksonder in het lichtblauw. Ik vind ze super leuk!

In de winkel hebben wij de merken Tommy Hilfiger (links) & Björn Borg (rechts).



Ook de man moet gaan voor wat bij hem past. Ben je een persoon die houdt van basic kies dan voor een unikleur short of een met grote colourblocking. Wil je wat even wat anders? Kies dan voor een print, een leuke van Björn Borg is Ocean Depths (links boven). En ruitjes doen het altijd goed!

Volgens mij wordt het zelfs nog lastig met kiezen. Kom ook voor deze shorts bij ons langs in de winkel! Het adres: Avalon Lingerie, Lageweg 1A, 9251 JT, Burgum in Friesland.

Tot binnenkort!











Share this:

Over ons.

Hi! Wij zijn Saar en Rens, twee twintigplussers uit Friesland. Noord Blauw is de blog waar wij alles op delen wat wij leuk vinden.