Hotspot: Pure Frozen Groningen


Eén van mijn favoriete hotspots in Groningen is Pure Frozen. Een klein zaakje waarin de meest lekkere ijsjes, koekjes en cupcakes van heel Groningen worden verkocht. Alles is super vers en wordt zelf gemaakt door de eigenaren. Boven is ruimte om rustig van je kop warme chocolade melk te genieten. Wel natuurlijk met één van de lekkere cupcakes of brownies die er verkocht worden. Elke keer als ik bij Pure Frozen binnenstap is de keuze moeilijk. De toonbank is altijd goed gevuld met de lekkerste en meest mooie cupcakes. Soms zelfs te mooi om op te eten. Check vooral de Oreo cupcakes die op cookie monster lijken!

Voldoende keuze

De keuze van het ijs is dan misschien ietsje makkelijker, yoghurt of slagroom, maar dan komen de toppings nog. De keuze is reuze met vers fruit, koekstukjes, chocola en verschillende sausjes. Smoothies zijn ook onderdeel van het assortiment en weer is er voldoende keuze om jou eigen favoriete smoothie samen te voegen.

Met zitruimte

Op de eerste verdieping is er een zitruimte. De inrichting is niet de meest luxe, ietsje studentikoos misschien, maar wel top om na een studie of shopdag even op adem te komen. De sfeer is er altijd gemoedelijk. Bestellingen worden naar boven gebracht, wat ik ook een groot pluspunt vind. En niet geheel onbelangrijk, er is boven een wc aanwezig.


Pure Frozen vind op de Vismarkt nummer 6.

Share this:

Over ons.

Hi! Wij zijn Saar en Rens, twee twintigplussers uit Friesland. Noord Blauw is de blog waar wij alles op delen wat wij leuk vinden.