10 Fake Tan Tips

Nu het mooiere weer in aantocht is, en de benen weer gezien mogen worden, wil je natuurlijk wel dat ze een beetje een kleurtje hebben. Weg met die witte melkbussen! Een kleurtje krijgen kan op verschillende manieren. Vandaag hebben wij tien tips voor fake tanning met een gel/lotion.

Fake Tan Tips




  1. Scrub je huid voordat je de fake tan gebruikt. Hierdoor heb je niet te maken met dode huidcellen die loslaten wanneer je de fake tan aanbrengt.
  2. Koop een handschoen. Het effect is duizenden malen mooier wanneer je het op deze manier aanbrengt.
  3. Maak ronddraaiende bewegingen, wanneer je gaat smeren krijg je strepen.
  4. Wacht totdat je helemaal droog bent om je kleren aan te trekken. Anders komen deze vol vlekken te zitten en dat wil je niet.
  5. Wees voorzichtig met je knieën en elle bogen. Breng de fake tan als laatste op deze plekken aan voor een mooier effect. Een dikke klodder is ook niet nodig.
  6. Voor het gezicht zijn er speciale fake tans. Ook kan je natuurlijk bronzer gebruiken om je gezicht dezelfde kleur als je huid te geven. Ik heb de body fake tan een keer op mijn gezicht gebruikt en het effect was verschrikkelijk.
  7. Werk snel. Sommige Fake Tanning producten trekken heel snel in je huid. Dus geen stipjes zetten met de gels en die dan uitsmeren, tenzij je op een lieveheersbeestje wil lijken.
  8. Ken je kleur. Wanneer je heel erg bleek bent en meteen een super donker product gebruikt ziet het er natuurlijk meteen al heel erg nep uit. Ga voor iets natuurlijker. Kies een lichte tot medium kleur uit die je kan opbouwen.
  9. Stap niet meteen in de douche en duik niet meteen in het zwembad nadat je jezelf net een kleurtje hebt gegeven. Wacht hier ongeveer 8 uren mee.
  10. Dep jezelf droog uit de douche om het fake tanning effect te behouden. 

Wat is jou ultieme fake tan tip?




Twitter | InstagramBloglovin

Share this:

Over ons.

Hi! Wij zijn Saar en Rens, twee twintigplussers uit Friesland. Noord Blauw is de blog waar wij alles op delen wat wij leuk vinden.