Irritatiefactors van Rens

Het is weer lente. Het mooie weer zorgt voor een positiviteits-- boost. Helaas zijn er altijd wel een aantal factoren waar je je aan blijft ergeren. Rens heeft twee grote irritatiefactoren waar zelfs de lente en zonneschijn haar niet van af kan helpen. 

Clap Verkeerd in de maat klappen

Als je een beetje ritme gevoel hebt en wat muzikaliteit in je hebt dan herkennen denk ik veel mensen dit. Meeklappen op de verkeerde tel van de muziek. De band zingt een geweldig liedje waar iedereen op gaat meeklappen. Jij gaat zelf ook meeklappen maar dan klopt er iets niet. Als jij klapt dan klappen de andere mensen niet en wanneer jij niet klapt doen de anderen dat juist wel. Daar gaan we weer denk ik dan. Misschien ligt het eraan dat Nederlanders niet zo muzikaal zijn? Of dat mensen het gewoon echt niet door hebben. Wanneer je mee gaat klappen moet je namelijk op de 2e en 4e tel klappen van de maat. Je doet mee met de drummer. Maar blijkbaar heeft niemand dit door dus klappen ze leuk mee met een liedje op de 1e en 3e tel van de maat. Een klein (groot) irritatie factortje!

Deur openen van de trein

Nog een klein irritatiefactortje. Ik reis altijd met een Arriva-trein door het Noorden. Wanneer je wilt uitstappen moet je op de knop drukken, totdat het groene licht als een cirkel om de knop blijft branden, om de deuren open te laten gaan. Dus als het groene licht blijft branden weet je dat deuren open zullen gaan. Dat betekent dat je niet meerdere keren op diezelfde knop hoeft te drukken. Toch zijn er altijd mensen die meerdere keren nog op die knop zitten te drukken als de trein net tot stil stand is gekomen. Dat gaat echt niet helpen mensen, de deuren gaan wel open ook al druk je maar één keer op die knop. 

Wat zijn jouw irritatie factors?

Share this:

Over ons.

Hi! Wij zijn Saar en Rens, twee twintigplussers uit Friesland. Noord Blauw is de blog waar wij alles op delen wat wij leuk vinden.