Swimwear trends for Women

De winkel hangt al weer een tijdje vol met de nieuwste swimwear van 2015! En wat een kleuren zijn er dit jaar. Ook dit jaar zijn vliegt het over de toonbank. Helemaal hip in je bikini, tankini of badpak met leuke bijpassende kaftans, rokken of jurken. Ik wil jullie een paar trends laten zien van dit jaar.

Kleur! 

Je kunt er niet om heen maar als je wilt opvallen dan ga je dit jaar voor kleur. Een hippe en nieuwe kleur dit jaar is Yolo! De kleur is in het echt nog frisser en feller dan dat je hier op de foto ziet. Yolo is een oranjeroze kleur en in de tankini zie je een leuke overgang van de kleuren oftewel het ombre effect. Is deze kleur niet iets voor jou? Dan zijn er natuurlijk veel meer kleuren om uit te kiezen.




Mix and match

Wil je even iets anders? Durf en kies een andere slip bij een classic top. Op deze foto zie je een zwarte top gemixt met een slip met verticale lijnen. Je kunt ook voor een tailleslip gaan zoals de rechter slip op de foto. Het zijn twee verschillende collecties maar de combinatie is geweldig.

Er zijn ook don’ts als het gaat om mix and match. Waar moet je mee oppassen?
  • Mix nooit een effen kleur en een print als de print niet dezelfde basiskleur heeft. Bijvoorbeeld een blauw paarse Hawaï print met zwart. Laat de kleur dus terugkomen
  • Mix nooit volledig verschillende materialen. Bijvoorbeeld een gematte stof met een zijde glanzende stof. 


Classic en prints

Dit jaar is het jaar van de stippen? Nee. Misschien het jaar van de strepen? Nee. Dit jaar is de trend dat je gaat voor wat jij mooi vindt. Er zijn allemaal verschillende bloemenprints met elke serie wel een andere basiskleur als ondertoon. Wil je voor een klassieke look gaan? Kies dan voor de marineblauw of hot pink bikini. Een echte classic is ook de black white stripe. Of ga voor strepen in een ander kleurtje, wit en rood of blauw met ombre effect. 



De swimwear op de foto’s is nog maar een kleine impressie uit de volledige collectie van de winkel! Er zijn nog veel meer basics, kleuren, prints en extra accessoires. Je zult misschien nu wel denken, welke merken zijn dit? De merken die wij in de winkel hebben van badkleding zijn Prima Donna, Anita, Seafolly, Sunflair en Cyell

Enthousiast geworden?

Ben je nu helemaal enthousiast over een setje die je op een foto hebt gezien of ben je nieuwsgierig naar de rest van de collectie? Kom dan eens langs! We willen je graag helpen en zullen op zoek naar de perfect passende swimwear die het beste bij jou past.

Nu ben ik nog vergeten te vertellen bij welke lingeriezaak ik werk. Dat is namelijk Avalon Lingerie in Burgum! Het adres is Lageweg 1A, 9251 JT, Burgum in Friesland.

Zie ik jou binnenkort in de winkel?

Share this:

Over ons.

Hi! Wij zijn Saar en Rens, twee twintigplussers uit Friesland. Noord Blauw is de blog waar wij alles op delen wat wij leuk vinden.